Mani Hussain fra Jessheim varslet lørdag at han er inne i sin siste periode som leder.

- Kjære verdens beste ungdomsorganisasjon og mine kjære AUFere, alt har en slutt, og det har også min tid som leder for AUF. Jeg har i dag gitt valgkomiteen beskjed om at jeg ikke tar gjenvalg på landsmøtet i oktober, skriver han på sin Facebook-side.

Han har vært i AUF i 12 år, hvorav de fire siste som leder.

- Jeg er utrolig glad i alle menneskene jeg har møtt på veien og som står på for vår organisasjon. Og jeg er veldig stolt av alt det vi har fått til på Utøya og i skolevalgkamper. Frem til landsmøtet er det 110% innsats herifra, lover han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.