Lørdag kveld, like før klokka seks, rykket politiet og ambulanse ut til et mulig slagsmål i Nannestad sentrum.

– En voksen mann skal ha fiket til ei yngre jente i 15-årsalderen, som var i følge med noen gutter. Disse guttene reagerte med å slå til mannen, for å forsvare jenta, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt.

UKLART HENDELSESFORLØP

Akkurat hva som skal ha foregått i forkant av slagene, er noe uklart for politiet.

– Det skal ha vært en hendelse inne på en pizzeria i forkant, men akkurat hva eller hvorfor mannen ble provosert til å fike til jenta, er noe uklart, sier operasjonslederen.

Ingen av de involverte skal ha blitt skadd ifølge politiet, men mannen som fiket til jenta, skal ha gått i bakken etter slagene og ble kjørt til legevakta for sjekk.

VIL ANMELDE

Både vitner på stedet og de involverte skal være enige om at det har vært utdelt slag, men ingen erkjenner straffeskyld etter hendelsen.

– Jenta har imidlertid sagt at hun ønsker å anmelde mannen, sier Lorentzen.

LES OGSÅ: 82 passasjerer fikk 1500 kroner i bot. Hver.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.