Like før klokka tre, natt til lørdag, meldte politiet om en mann som hadde blitt utsatt for vold i Jessheim sentrum. Ifølge politiets twittermelding, som kom 02.57, var mannen bevisstløs og både politi og ambulanse var på stedet.

TYDELIG PREG AV VOLDSUTØVELSE

Noen minutter senere skal politiet ha fått kontroll på gjerningsmannen. Den fornærmede skal da ha vært våken, men bar preg av å ha vært utsatt for vold.

Det har ikke lyktes EUB å få kontakt med operasjonssentralen ved Øst politidistrikt lørdag morgen, men ifølge Nrk, som har vært i kontakt med politiet, skal den fornærmede ha blitt kjørt til sykehus med kuttskader og en kul i hodet etter hendelsen. Rb.no melder at mannen ble sendt til Ahus med smerter i nakken, en kul i hodet og flere bloduttredelser.

– Politiet snakket med vitner som forklarte at han ble slått redd ned, og at gjerningsmannen skal ha yppet mot flere personer, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Begge de to involverte er menn i 20-årene. Den fornærmede skal være fra Aurskog, mens gjerningsmannen er fra Åndalsnes.

– Han innrømmet først å ha slått og sparket fornærmede, men nektet senere for dette i avhør, opplyser operasjonsleder Sandberg til Rb.no.

MINDRE KUTTSKADER

Også noe tidligere på natta var det uroligheter i Jessheim. Rundt halv tre fikk politiet en melding om en mann som var blitt slått i ansiktet.

Denne mannen skal ifølge politiet ha hatt mindre kuttskader. Politiet var også i etterkant av denne hendelsen i kontakt med de involverte og forholdet er nå anmeldt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.