Ved 16-tiden onsdag ettermiddag ble politiet kontaktet av en mann i 20-åra.

– Han hadde blitt angrepet av flere ungdommer. De hadde slått og sparket han under forsøket på å rane fra ham mobilen og lommeboken utenfor Jessheim storsenter, sier operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til EUB.

Lokket med ut

Den fornærmede fra Oslo kom i kontakt med ungdommene inne på senteret.

– Han kjente dem ikke fra før. Men ble "lokket" sammen med dem ut, hvor de gikk til angrep, sier operasjonslederen.Han skal ha blitt utsatt for en rekke slag mot hode og rygg, og ble sendt til Ahus for sjekk.

Vet hvem de er

Politiet gjorde søk i området og på tog etter hendelsen, men ingen er foreløpig pågrepet.

– Men vi har gode spor og identifikasjoner på hvem de er, sier Lorentzen. 

Ullensaker lensmannskontor overtar etterforskningen torsdag morgen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.