Rett før kl 15.00 melder politiet på Romerikeat de har rykket ut til Minnesund etter melding om en mur som har veltet over en person.
Ulykken skjedde i forbindelse med dreneringsarbeid på en grunnmur. 

Klokken 15.07 melder de i en ny melding at de jobber på stedet med å få mannen løs fra den sammenraste muren som var en grunnmur til et hus. Mannen er ifølge politiet våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent. Alle nødetatene bistår i redningsarbeidet på stedet.

Kort tid etter meldte politiet at mannen var frigjortog fløyet til Ullevål sykehus.

– Det er en mann i 20-årene som ble skadet da muren kollapset. Skadeomfanget er fortsatt ukjent, opplyser operasjonsleder Kristian Loraas ved Øst Politidistrikt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.