Nettverk for teknologi og forskningslære er opprettet slik at man ved å utveksle erfaringer kan støtte lærerne i deres arbeid med programfaget teknologi og forskningslære i videregående skole. Teknologi og forskningslære er et fag som krever å være oppdatert på det nyeste innen forskning. Forskningsprosjektet Mars 2030, som elevene i Nannestad har jobbet med i vinter, er et eksempel på at skolen er helt i front i forhold til Mars-forskning.

– Teknologi og forskningslære er et kostbart fag, med tanke på materialer og som trengs. Men sammenlignet med vår samarbeidsskole i Florida, All Saints Academy, er vi ikke i nærheten av å bruke like mye penger på utstyr. Derfor er samarbeid med næringsliv viktig, poengterer Kjell Arnt Nystøl.

LES OGSÅ: Fikk «lande» romferja

Nystøl viste også til Newtonrommet på skolen. Der kan ungdomsskoleelevene teste ut realfag i god tid før de tar valget om videre studieløp.

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.