Ulykken skjedde på fylkesveg 177, Østsidavegen ved Skakkland, rundt klokka 17.45 lørdag kveld. Nødetatene var raskt på stedet og ambulansepersonell startet med hjerte- og lungeredning. Livet til mannen i 60-årene fra Romerike, sto imidlertid ikke til å redde.
- Vi fikk bekreftet at mannen var omkommet rundt 18.30, sier operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt.

UKLART HENDELSESFORLØP

- Det er foreløpig for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, men det var en singelulykke med en MC som kjørte av veien, forteller Loraas.
Mannen var i følge med tre MC-kamerater da ulykken inntraff.
- Basert på deres observasjoner kan vi si at sjåføren har mistet kontrollen ut av en sving og dratt av veien, før han har truffet et tre, sier operasjonsleder Loraas. Og legger til at hendelsesforløpet fortsatt er å anse som uklart.

ETTERFORSKES VIDERE

Politiet og gruppa for ulykkesanalyse har nå avsluttet sine undersøkelser på ulykkesstedet.
- Det er opprettet en sak. Den vil etterforskes videre av Eidsvoll og Hurdal lensmannskontor, sier Loraas.

VEGEN STENGT I FLERE TIMER

Fylkesvegen ble stengt i begge retninger etter ulykken, men er nå åpnet opp for trafikk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.