– Det sto et gammelt stabbur der da vi flyttet hit for 22 år siden. Det var den eldste bygningen på tunet og var moden for utskiftning. Den ble revet og da fikk vi en flott utsikt mot nord. Det tok litt tid før vi fikk opp en erstatning. Etter hvert gjorde vi det og da sto uthuset i veien og skygget for utsikten, sier Røkholt.

Han bor i Sandergutua på østsiden i Eidsvoll. Nå pryder det fine maleriet garasjedøra.

– Frode Leonhard Pedersen tilbudte seg å male det, slik at vi kunne få utsikten tilbake. Det er et par kunstneriske friheter i forhold til utsikten. Du har sola over Skreikampen og kan se Skibladner på Vorma. Vi skal ganske høyt opp i tuntreet her for å gjøre det, men slik skal det være, humrer Røkholt. Han har fått flere positive kommentarer på det kreative kunstverket. Nå slipper Jens Olav å gå bak uthuset for å få den beste utsikten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.