– Vi er offensive og ser at det er marked for oss på Jessheim, sier Jørn Arve Aannestad, regionsjef hos Meny.

Han opplyser at de regner med en omsetning på 80 millioner kroner det første driftsåret.

– Det vil bli om lag 50 nye stillinger, og vi driver akkurat nå med ansettelser, sier Aannestad.

LOKALMAT

Han påpeker at supermarkedkjeden satser på å ha mye lokal mat i sortimentet.

– Vi satser på nærmiljøet, slik at vi kan tilby de gode produktene ut til forbruker. Vi gleder oss til nyåpning i Gystadmarka, sier han.

Meny overtar den delen av første etasje som Bohus har disponert, og butikken blir på 1.400 kvadratmeter

VIL TA MARKEDSANDELER

Han opplyser at supermarkedkjeden innen dagligvarehandel ønsker å ta flere markedsandeler, og ser Jessheim-området som et spennende satsingsområde. Fra før har Meny butikk i Jessheim Storsenter.

– Den fortsetter som før. Jessheim er blant de største områdene utviklingsmessig. Det er bygd, og bygges, mye boliger, og på sikt blir det jo enda mer av det, sier Aannestad.

FLYTTER ALT OPP

Bohus flytter ifølge varehussjef Anne Grethe Olsen hele virksomheten til andre etasje.

– Vi hadde dobbelt av mange varer, og har ryddet opp og gått igjennom hele sortimentet. Nå har vi de varene som kundene etterspør. Det er også veldig positivt at samme selger hos oss kan hjelpe kunden mer helhetlig. Vi har hatt alt på ett gulv en stund nå, og omsetningen har faktisk økt. At vi får alt på ett plan er utelukkende positivt for, ikke minst for kunden, som vi kan bistå på en bedre måte. Jeg synes også det er fint med en ny dagligvarebutikk på Jessheim, sier Olsen.

BYGGEPROSESS

Hun opplyser at inngangen til Bohus vil bli noe berørt i forbindelse med byggeprosessen til Meny.

– Heisen vil være intakt hele tiden, men vi vil en kort periode ha en midlertidig trapp. Dette tror jeg skal gå veldig fint, sier Olsen.

LES OGSÅ: BMW åpner butikk i senteret

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.