Meny overtar dermed første etasje etter Bohus som flyttet hele sin virksomhet opp andre etasje. Vis-à-vis ligger Rema 1000. Nykommeren etableres i et område med sylskarp konkurranse, så butikksjef Sven-Martin Gelsdorf tar sikte på å skille seg ut blant alle konkurrentene.

– Vi satser med et modningsskap for kjøtt, egen vegetardisk og utdannede fagfolk i ferskvareavdelingen, sier han.

SERVICE

Gelsdorf vil at butikken skal bli en destinasjon for kunder som er ekstra opptatt av god mat og service.

– Her skal kundene få eksklusive ferskvarer som ingen andre butikker har, samtidig med at vi skal ha gode tilbud for folk flest.

Han er også fornøyd med å kunne velge mellom mange og dyktige søkere til de 50 stillingene som var utlyst.

NY HANDELSPARK: Danmarks største aktør kommer

– Jeg er rett og slett imponert over alle de dyktige søkerne og har nå kun fagfolk som kokker og butikkslaktere til å betjene ferskvareavdelingen, sier Gelsdorf.

OFFENSIVE

– Vi er offensive og ser at det er marked for oss på Jessheim, sa regionsjef Jørn Arve Aannestad hos Meny da EUB avslørte flytteplanene i juli.

Han regnet da med at den nye butikken skal få en omsetning på 80 millioner kroner det første driftsåret.

Fra før har Meny butikk i Jessheim Storsenter.

Fakta

  • Meny Gystadmarka:
  • 1100 kvadratmeter salgsflate
  • 50 ansatte
  • Egen vegetaravdeling
  • Ligger i første etasje under Bohus møbler
  • Åpnet torsdag
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.