• ATTRAKTIVT: Terje Gjeisklid i Fundemantgruppen opplyser at Nannestad fortsatt er et attraktivt sted å bosette seg.

– Markedet i Nannestad er fortsatt fungerende og går i tilnærmet samme fart som tidligere. Vi merker ikke samme tendens som det meldes om flere andre steder. Salget går ikke i racerfart, men det har det heller ikke gjort tidligere. Det har vært på det jevne godt salg i Nannestad siden vi bygde våre første prosjekter for noen år siden. Jeg tror det er positivt med flere innbyggere for de ulike tilbudene i sentrum. Nannestad er et attraktivt sted å kjøpe seg bolig. Trolig er prisene, som foreløpig er gunstige i forhold til andre steder i nærheten, en viktig årsak, sier Gjeisklid.

43 TIL 119 KVADRATMETER

Han nevner spesielt Smedhagen Park hvor trinn to, bestående av 25 leiligheter, hvor alle ble overlevert til kjøpere i slutten av september 2017. Trinn én sto innflyttingsklart i 2014.

– For trinn tre, også bestående av 25 leiligheter, er bygging igangsatt og skal ferdigstilles høsten 2018. Her er til nå 19 leiligheter solgt. Trinn fire består av totalt 24 leiligheter, hvorav 12 allerede er solgt etter å ha blitt lagt ut i slutten av november. Her er også en av toppleilighetene på 119 kvadratmeter solgt til en pris av 5.590.000 kroner. Dette mener jeg per nå er Nannestads dyreste leilighet, sier Gjeisklid.

Han opplyser at prosjektet består av leiligheter fra 43 til 119 kvadratmeter og i en prisklasse fra 2.050.000 kroner til 5.590.000 kroner.

Fundamentgruppen bygger også Nygård Park, som ligger vis-à-vis Nannestad ungdomsskole. Bygget består av 21 leiligheter.

– Alle er solgt også her, og i tillegg er firemannsboligen som bygges på samme tomt på vei opp og kun én leilighet er igjen i dette bygget. Nygård Park forventes ferdigstilt for innflytting til sommeren, sier Gjeisklid.

HOLTER

Også alle 23 leiligheter i Eltonåsen Terrasse i Holter, som nå er under oppføring, er solgt.

– Disse forventes ferdigstilt i løpet av fjerde kvartal 2018. Også i Eltonåsen Hageby, med 25 eneboliger i kjede bygget i 2017, er 23 leiligheter solgt. Dette er et veldig populært prosjekt for småbarnsfamilier, med Romeriksåsen, skoler og barnehager i nærheten, sier Gjeisklid.

LES OGSÅ: Bygger 98 nye boliger i Holter

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.