• FORNØYD. Megler Jarle Korgerud i DNB Eiendom.

Ettromsleiligheten i Brinken 2 på Jessheim ble raskt en snakkis. Kjøkkenet er knallrødt og blankt, og leiligheten er innredet i en glamorøs shabby chic-aktig stil. Både Aftenposten og TV 2 omtalte leiligheten, som ligger an til å bli den mest sette boligannonsen på finn.no i 2017. Nå er den solgt.

– Til slutt ble det litt over 170.000 klikk på annonsen på finn.no. Vi hadde tre budgivere. Én som ønsket å bo der selv og to utleiere. Det var den ene utleieren som kjøpte til slutt, sier megler Jarle Korgerud i DNB Eiendom. Leiligheten ble solgt for 2.050.000–250.000 kroner over prisantydning.

– Det tok litt av, for å si det pent. Regnet med at det ville bli litt oppmerksomhet, ettersom eier har brukt kraftige farger (kjøkken) og litt utradisjonelle valg med tanke på innredning av sovealkove, og vegger i gang og inngangsparti. Selger er veldig fornøyd. Hun jublet høyt da vi fikk bud på 2.000.000, og at vi fikk 50.000 kroner over det var bare bonus for henne, sier Korgerud.

LES OGSÅ: Vinneren får et hus til fire millioner kroner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.