– Hun hadde mange viktige verv i Eidsvoll Arbeiderparti, og en helt spesiell rolle blant kvinnene i partiet, sa ordfører John-Erik Vika i sin minnetale.

– Hun elsket de politiske møtene, og arrangerte kaffemøter for å drøfte politisk saker.

Mette Kjelland Limbodal var født og vokste opp på Råholt, men bosatt i Feiring.

– Hun var en flott representant for Feiring, men også en politiker for hele bygda – en raus politiker som var opptatt av de svakeste i samfunnet, og av Feiring-saker. Hun stilte alltid meget godt forberedt, og presenterte sin synspunkter på en rolig og avslappet måte. Hun var også den første kvinne som var Feiringminister, påpekte Vika.

Mette Kjelland Limbodal var i tillegg til å være kommunestyrerepresentant, medlem av hovedutvalget for næring, plan og miljø, og i utvalget for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

Etter talen ble hun minnet med ett minutts stillhet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.