«Skibladner minutt for minutt» skal være en del av NRKs sommersatsing i 2016. Fra 11. til 17. juli skal NRK-teamet seile på Mjøsa og vise fram både båten og landskapet den seiler i.

LES OGSÅ: Skibladner gikk på grunn

HELE UKA

Hele uke 28 skal det bli produsert minutt-for-minutt etapper fra Skibladner, mens sommeråpent skal sendes fra flere steder rundt Mjøsa.

Sommerbåten har de siste årene seilt rundt hele kysten og hatt sendinger fra havnene. Mange reagerte på at ikke innlandet fikk samme oppmerksomhet, og Facebookgruppen «Send sommeråpent fra Skibladner» ble dannet. Reiselivet har også jobbet i kulissene, og til sommeren skal altså Skibladner gjøres klar for å være i hele Norges søkelys. Båten kan også 2. august markere at den har seilt 160 år på Mjøsa.

Nå inviteres folket til å møte opp og lage liv og røre, både langs land og anløpsstedene langs Mjøsa.

LES OGSÅ: Vennenene støttet med 800.000 kroner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.