– Vi ønsker ingen konflikt, men det er klart det er fortvilende når dette skjer like etter at traseen er blitt brøytet og gjort klar for syklister. Hestene skaper huller og spor som gjør det mye mer utfordrende å sykle der, sier Trondsen.

Som EUB har skrevet brøyter han en egen sykkeltrasé i skogen. Hovedårsaken er for å unngå konflikter med skiløpere. Riding og sykling er aktiviteter som hører til allemannsretten. Men den frie ferdselsretten gjelder bare så lenge man ikke ødelegger for andre.

– For oss oppleves riding i sykkeltraseen som ødeleggende, dessverre, sier Trondsen.

Han velger likevel å være løsningsorientert.

– Jeg ber alle hesteeiere og ridende som ønsker et sted å lufte hesten sin om å ta kontakt. Jeg bistår gjerne med å få brøytet en egnet trasé, sier Trondsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.