Mannen på 44 år og hans 46 år gamle kone må møte i Øvre Romerike tingrett tiltalt for å ha mishandlet sine to mindreårige sønner.

PSYKISK OG FYSISK VOLD

Barnevernet grep inn i 2013. Da skal de to småguttene jevnlig ha blitt utsatt for både psykisk og fysisk vold over lengre tid. De skal ha blitt slått, også med sko og stokk, og blitt kastet glass på. Guttene ble mishandlet i den andres påsyn, og foreldrene skal gjensidig ha bifalt den andres vold uten å gripe inn eller beskytte sønnene sine.
Det er satt av fire dager til rettssaken - 20., 21., 22. og 23. mars.
LES OGSÅ: Tiltalt for grov mishandling av kone og barn

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.