I fjor høst startet opptakene til TV-programmet Huset som har premiere 8. mars på TV 2. Oppgaven de fire deltakende parene fikk, er å forvandle hvert sitt nybygde skall til et hjem. Husene som er bygd i det nye boligfeltet i Steinerudvegen ved Mogreina skole var helt tomme, og parene fikk en sum penger og åtte uker på seg til å innrede dem. Det er opp til seerne å kåre vinnerparet.

FIRE MILLIONER

– Dette er kjedede eneboliger på 127 kvadratmeter. Vi har bygd dem ferdig utvendig, isolert og plastet dem. Inni er bare delveggene satt opp. Deltakerne må gjøre alt selv, legge plater på veggene, liste, sette inn vinduer, bad, kjøkken, gulv og alt annet som et råbygg trenger for å bli et hjem, sier daglig leder i Norgeshus 3 Bygg Mester.

Boligene er verdt fire millioner kroner, og de tre som ikke vinner blir solgt.

– Dette er den største gevinsten som er delt ut på norsk TV. Her kan paret flytte rett inn, alt er ferdig, sier Thorsen.

Han forteller at da den danske versjonen av programmet ble vist, kom 10.000 mennesker til vinnerstedet.

– Finalen er direktesendt. Det kan bli folkevandring og god reklame til Mogreina, slutter han.

Overkjørte rådmannen: Politikerne sa ja takk til 60 nye boliger

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.