Kristian Myhrer har levert et av de tøffeste bildene vi har sett i denne kategorien gjennom årene. Med det lave standpunktet blir bildet veldig spesielt. Akkurat slik må det se ut for ei mus før katta bestemmer seg for om den skal bli mat eller ei. Vi aner ikke hvordan han har klart det, men falt pladask for komposisjonen.

Jane Bjerkli har levert flere kule dyrebilder før, og er nok en gang her med et kjempemotiv, som fortjener andreplassen. Slike bilder kommer ikke av seg selv, men vitner om tålmodighet og kunnskap. Den urolige bakgrunnen trekker dog ned.

Ida Cecilie Tømte er på tredjeplass. Hun har tydelig god kontakt med dyr, vi kan ikke se noen annen måte å komme så tett innpå en hest som ruller seg på ryggen. Og slikt blir det fine bilder av. Vi gleder oss til fortsettelsen.

REGLER OG INNSENDING: Er det du som tar årets bilde?

Med fare for å gjenta oss selv, så oppfordrer vi alle som har et kamera til å bruke det mye og lenge i sommer. Knips i vei og prøv deg fram med ulike innstillinger, brennvidder, iso og hastigheter. Altfor mange tar bilder bare i finvær, men det finnes mange gode motiver der ute ellers også. Det gjelder bare å se dem, og husk at det beste kameraet er det du har med akkurat nå.

I årets første runde i fotokonkurransen var tema bilder av barn.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.