Mange mennesker i hele politidistriktet brukte den varme sommernatta til å kose seg ute. Det førte igjen til mye støy på så mange steder at politiet ikke rakk å følge opp all klagene.

På Jessheim førte alkoholinntaket til at en mann fikk ordre om å fjerne seg fra sentrum på grunn av fyll, ved 01.30-tiden. En halv time senere måtte politiet trå til igjen.

- Det var mye folk på byen i natt, og vi måtte ta med en mann til arresten, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt.

BIL I AUTOVERNET

I tillegg måtte patruljen kjøre til et trafikkuhell på Kløfta.

- Der hadde en bil kjørt i autovernet i sørgående retning på E6 og ødelagt en del stolper. Vi fant ingen årsak til uhellet og det er heller ikke mistanke om rus. Vi gjør ikke noe mer med den saken, sier operasjonslederen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.