Noen minutter før klokken 01.30 søndag måtte politiet rykke ut til Storgata på Jessheim. Der hadde en eidsvolling i 20-årene slått til en dørvakt på et utested.

- Vedkommende blir anmeldt for ordensforstyrrelse og kjørt til arresten, sier operasjonsleder Stine Bjerke i Øst politidistrikt. 

Like etter måtte patruljen bortvise en mann i 20-åra fra utestedet Castello på Jessheim, etter ufin oppførsel og beruselse.

- Etter ett kvarter kom han tilbake, og da ble han innbrakt for ikke å ha etterkommet pålegget. Og han blir anmeldt for forholdet, sier operasjonslederen.

- Og litt over klokken 03 fikk  vi melding om at en mann var blitt slått av en navngitt person ved Sundbytunet legekontor. Gjerningspersonen var imidlertid ikke der, men fornærmede ble kjørt til legevakt og forholdet blir anmeldt i ettertid, opplyser Bjerke. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.