Det var årsmøte i Akershus Arbeiderparti 11.- 12. mars som sørget for at veteranen Sverre Myrli fra Skedsmo fortsatt blir å finne på toppen av fylkeslaget. Han er klar på at Akershus blir et avgjørende fylke for å gi landet en ny Ap-ledet regjering.

– Oppslutningen vår i Akershus blir avgjørende for å om Norge får en ny regjering. Å øke fra fem til sju Ap-mandater i Akershus er innen rekkevidde, sa han til årsmøtet.

STOPPES

Myrli er klar på at H/Frps skattekutt til de rikeste må stoppes, og at pengene heller bør brukes på en god skole og trygg eldreomsorg.

– Regjeringen øker forskjellene mellom folk, svekker tryggheten i arbeidslivet og evner ikke å skape nye arbeidsplasser. De trenger avløsning av en mer handlekraftig regjering, sa han.

DETTE ER STYRET

Resten av det nye styret i Akershus Ap ser slik ut:

Nestleder: Nina Sandberg, Nesodden.

Kvinnepolitisk leder: Tonje Brenna, Ullensaker.

Studieleder: Halvard Ingebrigtsen, Lørenskog.

Styremedlemmer: Jannicke Veum Søhoel, Bærum.

Martin Ludvigsen, Vestby (ny).

Ivar H. Kristiansen, Asker.

Rita Hirsum Lystad, Frogn.

Malin Lifvergren, Ski (ny).

Eilif Swensen, Bærum (ny).

Kine Asper, Aurskog-Høland

Varamedlemmer: Jørn Fraurud, Eidsvoll.

Elin L’Estrange, Ullensaker.

Kjell Maartmann-Moe, Bærum.

Kristin Jesnes, Skedsmo (ny).

LES OGSÅ: Venter på en trafikkanalyse for Råholt for å få flest mulige tall på bordet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.