Arbeidene er godt i gang på det som blir Jessheims neste byblokker, i krysset Ringvegen/Rådhusvegen. Realbygg er i ferd med å bygge 138 leiligheter i tre blokker, og over 70 prosent av dem er solgt allerede. Kontrakten er verdt 276 millioner kroner.

LES OGSÅ: Historien forsvinner

- Vi er glade for å ha fått med oss Realbygg på Sentrumshagen. Vi kjenner selskapet og har god erfaring med at de leverer solid utførelse til avtalt tid, sier Prosjektsjef Gaute Virik i Axer Eiendom til bygg.no.

HALVANNET ÅR

Leilighetsprosjektet skal etter planen være ferdig sommeren 2018. Som vanlig i slike prosjekter, ble toppleilighetene og de minste leilighetene revet vekk umiddelbart etter at prosjektet ble lagt ut for salg i juni. 3-4 roms enhetene har også solgt godt, selv om presset her ikke har vært like stort. Prisene på de leilighetene som er usolgt varierer fra 3,5 millioner kroner for treroms til 6,47 millioner kroner for fireroms.

LES OGSÅ: Byen vokser fort

Hovedblokka langs Ringvegen får 98 leiligheter over sju etasjer. De to andre blokkene mot Rådhusvegen får 40 leiligheter over fem og seks etasjer.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.