Spaden ble satt i jorda i august 2013. Fredag ble Tverrvegen på Jessheim åpnet for trafikk. Krysset mellom Ringvegen og Rådhusvegen er bygd om til en rundkjøring, hvor den nye Tverrvegen går videre til fylkesveg 174, Gystadmarka, gjennom en undergang under jernbanelinjen. I tillegg til bilvegen er undergangen tilrettelagt for gående og syklister på begge sider.

ALTERNATIV RUTE

Arbeidet med vegen har til tider vært svært utfordrende. Vegen er bygd for å gjøre satsingsområdet Gystadmarka mer tilgjengelig, og samtidig avlaste jernbanebrua. På flere veger i retning rundkjøringen ved Skogmo er det lange køer i rushtidene, og prognoser viser at nærmere 15.000 biler krysser jernbanebrua hvert døgn.

RUNDKJØRINGER

Undergangen har trapper opp til jernbanenivå på begge sider. På industrifeltet-siden er det også opprettet en rundkjøring mellom Industrivegen og Bergstubben.
LES OGSÅ: Vil bygge boliger i opp til 16 etasjer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.