OSL 24-7 heter serien som har premiere på Viasat 4 til våren. Dette opplyser OSL i en pressemelding.
Denne høsten har det vært arbeidet for fullt med å dokumentere livet på Norges hovedflyplass. Med over 25 millioner reisende i året og ca. 15.000 ansatte er Oslo Lufthavn et knutepunkt av internasjonal størrelse.
- Det skjer mye på Oslo Lufthavn, og langt mer enn de reisende legger merke til. Det krever et utrolig samspill for å få alt til å fungere, og nå gleder oss veldig til å vise fram flyplassen fra innsiden for TV-seerne. Vi håper TV-serien vil være av stor interesse, blir underholdende og ikke minst vil gi folk et godt innblikk i hva som kreves for å drifte en flyplass 24 timer i døgnet, 365 dager i året, sier lufthavndirektør, Øyvind Hasaas.
Serien har fått navnet OSL 24-7, og vil også være tilgjengelig på strømmetjenesten Viafree. Du møter reisende, bakkemannskaper, tollere, brøytemannskaper, flygeledere, lufthavnbetjenter, narkotikahunder og mye mer.
- Vi har god erfaring med såkalt workplace reality, og Oslo Lufthavn er et fantastisk sted å lage en dokumentarserie. sier programdirektør Andreas Bakka Hjertø i MTG TV.
LES OGSÅ: Savnet større plass og raskere bagasjelevering? Nå tar det ett minutt til kofferten kommer

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.