En sak mellom Læringsverkstedet i Hurdal og kommunen har lenge versert fram og tilbake. Nå foreslår rådmannen å bringe den ut av verden ved at kommunen betaler 168.927 kroner til den private barnehagen.

Bakgrunnen for saken er at Læringsverkstedet mente at den har fått for lite utbetalt i tilskudd for 2013. Kommunen mente at så ikke var riktig, og så saken gikk til fylkesmannen. Her fikk barnehagen medhold, men likevel ville ikke kommunen betale. Den mente at fylkesmannen vedtak var ugyldig fordi det var brukt en feil rettsanvendelse og mangelfull vurdering av faktum. Nå har fylkesmannen igjen sett på saken, og han har kommet til at det ikke er gjort noen feil i behandlingen av saken. Skal kommunen gå videre med dette, blir domstolene neste skritt.

Nå mener rådmannen at det får være nok. Om kommunen går til retten med saken, vil det bli dyrt med kjøp av juridisk bistand og utfallet vil også være høyst usikkert. Han anbefaler politikerne å ta fylkesmannens beslutning til etterretning og betale Læringsverkstedet 168.927 kroner for å få hele saken ut av verden.

LES OGSÅ: Enda verre i Hurdal enn politikerne trodde

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.