Thomas Hansen

thomas@eub.no | 905 03 281

Innbyggere har i det siste meldt Ullensaker kommune om at enkelte bilister har tatt feil ved innkjørselen til Nordbytjernet fra Trondheimsvegen, og dermed kjørt ned gang- og sykkelstien til høyre framfor på bilvegen til venstre.

Kommunen svarer på sin Facebook-side at de vil sette opp en låsbar bilsperre i gang- og sykkelstien til høyre, med plass på sidene for gående, syklende og rullestolbrukere.

- Vi håper dette vil være med på å løse denne utfordringen, opplyser kommunen.

LES OGSÅ: Vannet er kanskje kaldt, men det er trygt

LES OGSÅ: De nye elevene sørget for at Romerike folkehøyskole lyste opp i mørket

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.