Gullverkvegen mellom avkjøringen fra fylkesveg 181 til Knoffsløkken hadde asfalt for en del år siden, men denne ble etter hvert svært dårlig. Da malte kommunen opp asfalten og lagde grusveg.

Denne løsningen er møtt med massiv kritikk fra beboere langs vegen. Nå svarer kommunen på kritikken.

– Det har vært mye spetakkel. Asfalteringen er litt for å lette på det, og det er jo en del trafikk på vegen, kommenterer kommunens avdelingsleder Knut Fosshaug.

o– Vi planlegger å legge asfalt fra fylkesveg 181 og om lag to kilometer innover, opplyser han.

– Vi har igjen noen penger på budsjettet, og det er ikke så mye igjen av året. Derfor har vi bestemt oss for å bruke om lag én million kroner på ny asfalt på denne vegen, forteller Fosshaug.

Arbeidet med å forberede leggingen er allerede i gang.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.