Sveen understreker at Café Bella drives sammen med Christin Kalmar, mens det nye thaimattilbudet skal være et samarbeid med samboeren, Chitraphon Inthawongngoen. De to driver fra før City Sushi og Thai i Jessheim storsenter. På Råholt blir det bare thaimat da det er et sushitilbud i bygget fra før.

– I og med samboeren min er fra Thailand, og kokken er det samme, så vil vi satse på autentisk thaimat – uten noen form for fornorskning, sier Vegard.

HANSEN & DYSVIK UT, THAI INN

Hansen & Dysvik er nå dypt inne i et opphørssalg. 1. september er det over. Da kaster Vegard og samboeren ser rundt sammen med thaikokken Wichai Pliannut. Dyrebutikken skal utvides, og Vegard og samboren skal overta 35 kvadratmeter av lokalene mot utgangspartiet.

– Vi tenker oss barløsninger langs vinduene, forteller Chitraphon.

– Siden vi har en egen dør ut fra lokalet, ligger det også til rette for noen bord utendørs.

Kokken Wichai er allerede i gang med å forberede kjøkkenet sitt – inni hodet.

– Jeg ser for meg hvordan det må bli, sier han.

Allerede nå har de fått henvendelser fra næringslivet om hvordan menyen vil bli satt sammen.

– De tenker seg vel lunsj, muligens, sier Vegard, som vil ha noe lenger åpningstid enn hva senteret har.

– En kafé og to restauranter – hvor mange har dere sysselsatt?

– Nå er vi vel totalt 15, 16 stykker, svarer Vegard.

Åpningen av Café Bella har gått over all forventning.

– Lørdag, under Råholtdagene, var det stappfullt her. Det gode besøket fortsatte også denne uka. Fortsetter det slik, så blir vi fornøyde, sier Vegard Sveen.

LES OGSÅ: Over og ut for Hansen & Dysvik

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.