EUB skrev om eiendommen i Ursins veg 5 – like i nærheten av Esso-stasjonen på Jessheim – i april. Det vakte en smule oppsikt da den ble lagt ut for salg med en prisantydning på 10 millioner kroner. Skjønt det er kanskje ikke så rart med tanke på beliggenheten.

– Nå er den solgt, og det er en utbygger som er kjøperen. Hele dette området skal omreguleres fra eneboliger til mer fortettet bebyggelse, sier Kristoffer Dahlum, daglig leder og megler i Privatmegleren Brustad & Partnere på Jessheim.

Han ønsker ikke å kommentere prisen.

– Men både kjøper og selger er fornøyde, sier Dahlum.

Han forteller at Privatmegleren Brustad & Partnere på Jessheim har solgt én eiendom til i det samme området til en utbygger. I tillegg kan flere salg være på trappene ved porten inn til Jessheim by.

LES OGSÅ: Tomt på 1 mål selges for 10 millioner

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.