Bassenget på Nannestad ungdomsskole sto tomt ved skolestart og måtte repareres. Nå er reparasjonen gjennomført.

– Bassenget er ferdig utbedret og fylt opp. Jeg har fått beskjed om at bassenget er klart til bruk, opplyser Bente Huseby, virksomhetsleder for kommunal drift i Nannestad kommune overfor EUB.

I august skrev EUB at svømmebassenget sto helt uten vann ved skolestart. Elever ved fire barneskoler og én ungdomsskole var rammet. Årsaken var det ble avdekket betongskader i bassenget.

– Det er synd at svømmebassenget er stengt. Inntil videre vil ikke alle bygdas skoleelever ha noe svømmetilbud. Nå er det viktig at anlegget utbedres raskest mulig, uttalte Petter Gulbrandsen, som representerer Nannestad Bygdeliste.

Kostnadene for utbedring ble stipulert til 70.000 kroner. Nannestad kommune inngikk avtale med en entreprenør, og nå er altså skadene utbedret.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.