Rådet ble formelt konstituert, som det heter, i formannskapet mandag. Rådet består av ni medlemmer, og skal ha jevnlige møter for å diskutere ulike saker som berører ungdom i kommunen.

Ungdomsrådet fungerer som andre råd i kommunen og skal gi kommunestyre sine meninger om saker som omhandler dem. De vil få tilsendt saker før de skal opp i kommunestyremøtene og behandle dem med sine anbefalinger for kommunestyret.

– Ungdomsrådet vil få mulighet til å sette saker som angår ungdommer på dagsorden. Jeg er glad vi nå har fått med oss engasjerte ungdom fra alle kretser i kommunen som skal være med på å forme framtidens Ullensaker, sier ordfører Tom Staahle.

Ungdomsrådet består av: Idunn Elisa D. Apeland, Marib Hasan Siddiqui, Ramjar Latifi, Lucas Tierney, Peder Gunvald Nordgarden Børtnes, Amalie Søberg, Frøya Rydheim, Guro Lillegård Bjørnslett, Victoria N. Holmen. og varamedlem Martine Ingolfsrud.

LES OGSÅ: Det nye tilbudet for unge skal fortsette

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.