Totalt 20 stolper er satt ut i området Vilberg (Eidsvoll sentrum) og Råholt Skog. 2018 er et prøveår for opplegget, og dersom dette blir en suksess satser vi på større opplegg i årene som kommer sier Harald Opsahl, leder i Eidsvoll Orienteringslag.

Stolpejakten går ut på å finne stolper ute i terrenget. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned stolpejakt- applikasjon på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

LES OGSÅ: Før det var gått to uker av årets stolpejakt hadde over tusen meldt seg på: – Dette har tatt helt av

-Alle kan delta og det koster ikke noe å være med. Dette skal være et lavterskel tilbud som har til hensikt å aktivisere befolkningen, både unge og gamle; inaktive, skoleelever, etc.– eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i nærområdet.

Ullensaker og Gjerdrum har allerede stolpejakt i sine kommuner.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.