NM i Street legal arrangeres på Gardermoen raceway lørdag 10. juni. Stevnet er for alle biler og motorsykler med skilter. 

– Her blir det alt fra raggarbiler, vanlige gatebiler, sinte motorsykler og spesialmekka biler, sier Tore Ravneberg fra Norsk Dragracing Gardermoen.

 Kjøretøyene bruker de nyoppussede dragracebanen på Gardermoen til å konkurrere om å være raskest over 201 meter. Mustangen «Lillegul» fra filmene Børning 1 og 2 skal delta. 

– Lillegul har nok hester. Det sitter en liten hissig V8 motor type 302 i bilen. Motoren gjør greit 9000 omdreininger. Alle i miljøet vet hva det vil si. Her blir det gassen i bånn, sier eier og sjåfør Richard Bugge Andersen.

Anlegget på Gardermoen raceway har den siste tiden vært gjennom en storstilt overhaling

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.