Det var opprinnelig planlagt å stenge fylkesveg 181 på dagtid mens arbeidene på pågår.

– Nå er det bestemt at vegen skal holdes åpen likevel, opplyser Anders Nordahl som en daglig leder i entreprenørfirmaet Brødrene Nordahl AS fra Feiring.

1,6 KILOMETER

Entreprenøren skal bygge 1,6 kilometer gang- og sykkelveg på nordsida av fylkesveg 181 fra Vilberg til Finnbråtavegen.

I tillegg skal fylkesvegen bygges om på en 300 lang strekning, gangvegen skal også forlenges 50 meter oppover Finnbråtavegen, og det skal bygges busslommer, avkjøringsveger, natursteinsmurer, gatebelysning og vann- og avløp.

LES OGSÅ: Eidsvoll-firma billigst i konkurranse om ny gangveg

FERDIG I JUNI 2018

Brødrene Nordahl hadde det laveste anbudet på 18,6 millioner kroner og vant oppdraget i konkurranse med 11 andre tilbydere.

– Planen er å være ferdig ved anlegget fra Vilberg til krysset med Østsidavegen før skolestart til høsten, opplyste byggelederen i Statens vegvesen under oppstarten av anlegget.

Hele den nye gang- og sykkelvegen skal stå ferdig i juni 2018.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.