Politiet har sett seg lei på at folk parker «over alt» ved Eidsvoll stasjon. Nå varsler de at de kan komme hver dag som helst og skrive ut bøter for feilparkering.

KOMMER IKKE FRAM

– Vi har vært på plassen tidligere og skrevet ut bøter. Det ser ut til at vi må ta oss en ny runde med bøtelegging, sier politioverbetjent og politikontakt ved Eidsvoll lensmannsdistrikt, Heidi Bjørklund.

– De feilparkerte bilene er til hinder for store utrykningskjøretøy, som brannbiler. De trenger å komme raskt fram om det skulle oppstå en situasjon, sier Bjørklund.

– Dette er et varsel til de som måtte feilparkere ved stasjonen. Dette er et fokusområde for oss nå, og en av de nærmeste dagene er vi der for å bøtelegge. Jeg antar at folk flest har andre ting de heller vil bruke 900 kroner på enn en parkeringsbot, legger politikontakten til.

LES OGSÅ: Nytt fortau brukes til parkeringsplass

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.