Tomta på Dal er fortsatt aktuell, men politiet ønsker innspill på flere potensielle tomter.

Det er klart etter at Politiets fellestjenester nå, på vegne av Politiets utlendingsenhet, søker etter tomt som kan huse et familieinternat med tre separate boenheter.

– Tomten i Hellestadvegen 1 er fortsatt aktuell for formålet, men politiet ønsker samtidig å ha mulighet til å vurdere alternative lokasjoner, sier Espen Strai, kommunikasjonsdirektør i Politiets fellestjenester. Han sier det foreløpig ikke har meldt seg interesserte. Fristen for å melde inn tomter er satt til 1. august. Strai bekrefter at politiet på grunn av usikkerhet om utfallet av den politiske behandlingen i kommunen, ønsker å sondere mulighetene for alternative tomter.

– Dette vil kunne bli tidsbesparende for politiet dersom dispensasjonssøknaden for Hellestadvegen 1 ikke skulle bli godkjent. Politiet avventer nå behandling på dispensasjonssøknaden, sier Strai. Saken behandles politisk i september.

LES OGSÅ: Rett ved boligområdet vil politiet huse barnefamilier før de sendes ut av landet

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.