Kulturkafeens program lørdag 28. juli vil i sin helhet handle om Vidar Sandbeck, som døde i 2005, 87 år gammel.

For dagens besteforeldregenerasjon hadde ikke barndommen vært den samme uten Vidar Sandbeck. Han underholdt med lune historier og sorgmuntre viser i blant annet NRK Barnetimen for de minste, og Ønskekonserten

Sandbeck var blant Norges aller mest folkekjære visekunstnere. Han skrev og tonsatte flere hundre viser og mange er en selvfølgelig del av den norske viseskatten. Han skrev også romaner, og barnebøker og en 7-binds selvbiografi i romanform. Han er også tildelt flere priser som juryens hederspris i Spellemannsprisen 1992.

KÅSERI

Lørdag 28. juni kåserer Hans Østeng kåserer over Vidar Sandbecks liv, i Kulturkafeen.

Ole Kristian Fredriksen på gitar framfører kjente og kjære viser fra hans rike visesamling.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.