Både manenen og kvinnen i forholdet var beruset, og da politiet kom til stedet hadde tatt med seg fjernkontrollen på soverommet og sovnet.

- Da var det ikke noe mer spørsmål om hva de skulle se på TV, forteller operasjonsleder Bjørn Chrisian Willersrud i Øst politidistrikt.

Begge fikk pålegg om å holde seg rolige til utpå formiddagen, noe dem har overholdt. Loggen sier ikke noe om hvem som har ringt lovens lange arm for å løse opp i krangelen, men Willersrud antar at det er en av naboene. 

LES OGSÅ: Festet så høyt at naboen ikke fikk sove

Les også
Nyheter Kollisjon natt til tirsdag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.