Nannestad har fått svar på søknaden, og innen 10. april vil kommunen få informasjon om det økonomiske tilskuddet som skal brukes til lokalt nettverksarbeid og hvilken universitets- og høgskoleinstitusjon som vil bidra med faglig veiledning. Oppstartssamling arrangeres 3. mai. Utdanningsdirektoratet inviterer inntil åtte representanter hver av realfagskommunene til å delta på oppstartssamlingen.

Målgruppe for samlingen er barnehageeiere og skoleeiere, ledere i barnehager og skoler samt ansatte fra barnehager og skoler. Kommuner som deltar oppfordres til å stille med representanter fra alle nevnte nivå.

– Dette er veldig gode nyheter. Vi har brukt store ressurser på etterutdanning av lærere og ser at dette fungerer. Vi får nå et ytterligere fokus på realfagene og vil i enda større grad kunne tenke hele løpet fra lek i barnehagen til videregående opplæring. Samarbeidet med den videregående skolen i Nannestad er derfor svært viktig for satsingen og jeg ser for meg at miljøet rundt Newtonrommet deres kan være et av navene i det videre arbeidet. Dette er et bidrag til et tettere fagmiljø på tvers av alder, trinn og skoleslag, sier Hans Thue, ordfører i Nannestad.

LES OGSÅ: Realfag i barnehagen

Følg Eidsvoll Ullensaker Blad på Facebook

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.