Haugastøl har vært benyttet av Nannestad 1 speidergruppe. Speiderne har blitt tilbudt å bruke lokaler i Bjerke ILs fotballs klubbhus på Bjerke stadion.

Haugastøl, som er annonsert som enebolig bygget i 1954 og med tomt på nærmere to mål, ble vedtatt solgt sammen med flere kommunale eiendommer.

Til nå er bare tidligere Nannestad alderspensjonat solgt for sju millioner kroner til Johs Granås AS og Nordengen AS. I tillegg skal Gamle Kringler skole selges.

Også Holter kulturhus, tidligere Løken skole, og Stensgård skole er foreslått solgt, men er inntil videre satt på vent. Det gamle kommunehuset sto også på liste over eiendommer som kommunen ville selge, men der fortsetter kirkens kontorer som i dag.

LES OGSÅ: Kommunen selger eiendommer. Pengene skal brukes til nytt kulturbygg ved sentrum

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.