Da lignende invitasjon gikk ut i fjor, var det mange som takket ja. Over 50, små og store, kom med soveposen under armen og var klare for en kveld og natt med høytlesing, inni-seg-lesing, spill og felles, grillet kveldsmat på en stor bålpanne utenfor Panorama. Frokost på søndagen spanderer Kiwi i Sundet.

Det skader ikke å ta med seg både noe å ligge på, pyjamas og ei lommelykt. Har du lyst til å være med, er det bare å melde seg på.

«BLI MED!»

«Bli med!» ble i sin tid opprettet for å skape en inkluderende møteplass for alle som kommer nye til Eidsvoll. Ønsket er å skape sosiale arenaer og aktiviteter hvor barnefamilier og enslige kan møte andre. Vi ønsker å få til tilbud for barnefamilier. Altså hele familien, ikke bare barna eller bare de voksne. Kort sagt skape arenaer og aktiviteter hvor voksne og barn sammen kan møte andre voksne og barn.

Overnatting i biblioteket er ett av «Bli med!»s tilbud. Det er også blitt arrangert overnattingsturer ute ved Hurdalssjøen, bakedager og kveldsmatturer til Gapahuken ved vanntårnet på Råholt.

LES OGSÅ: Inviterer til en natt mellom bøkene

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.