Glatte veger har skapt problemer og mange trafikkuhell i løpet av helgen. Natt til søndag tok det også et liv.

TRE BILER INVOLVERT

Det var rundt 23.30-tiden lørdag politiet skal ha fått en melding om en bil som hadde kjørt ut på E6 på Kløfta.
- Da vi var på veg til ulykkesstedet, får vi beskjed om at en person er alvorlig skadet. Han blir senere erklært død, sier operasjonsleder Thorleif Skovereng i Øst politidistrikt.
Da den første bilen skal ha kjørt av vegen på E6, stoppet det er bil for å hjelpe til. Mannen i denne bilen ble påkjørt av en bil nummer tre.
- Vi vet ikke helt hva som har skjedd, men det tyder på at den tredje bilen har fått skrens, og truffet personen, forteller operasjonslederen.
Føreren av bil nummer tre, ble sittende fastklemt og etter hvert frigjort. Han ble kjørt til Ullevål sykehus. Føreren av bilen som først kjørte ut, ble fraktet til Ahus. Ingen av disse personene skal være alvorlig skadet.

FLERE ULYKKER

Operasjonslederen forteller at det også har vært flere trafikkulykker i løpet av natten.
- Det har vært to i Gjerdrum. En buss skled blant annet av vegen, og vi bisto med hjelp der. Ingen personskader, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.