Van Slooten har bare bodd i Norge i fire år, men det er vanskelig å tro. Hun jobber allerede som oversetter, og er Eidsvolls nye logoped. Hun skal hjelpe barn og andre med språkvansker.

– Det er ekstra utfordrende på et anet språk, men det er utrolig artig og interessant, sier van Slooten på klinkende klar norsk.

Hun så seg ut Eidsvoll, på grunn av nærheten til Gardermoen og Oslo, men også fordi hun så at hun trengtes her.

– Det er bare en logoped i Eidsvoll, som driver én dag i uken, og en i Feiring som driver 100 %. I hele Norge er det bare 500 logopeder til sammen, forklarer hun.

Hun har oversatt «Sommerboken», med lekbaserte oppgaver som appellerer til å lytte, snakke, tenke og handle, med sikte på å stimulere tale- og språkutviklingen til barna.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.