4.-8. januar deltok delegater fra Nannestad Natur og Ungdom på landsmøtet i Fredrikstad. Landets største miljøvernorganisasjon for unge er klar for et nytt år med kamp for miljøet, ifølge en pressemelding.

PLANER

Landsmøtet samlet 250 ungdommer for å meisle ut planene som skal gi nye seire for miljøet i 2017. Organisasjonen skal kjempe for viktige miljøsaker.

- Tillatelsen til bygging av tredje rullebane på Oslo Lufthavn er en viktig sak for oss lokalt i Nannestad og for hele Natur og Ungdom. Den vil øke flytrafikken kraftig og føre til enda større klimagassutslipp. Det kan vi ikke ha noe av hvis vi samtidig skal holde oss til Paris-avtalen og begrense utslippene, sier Tuva Mjelde Refsum fra Nannestad som representerte fylkesstyret til Natur og Ungdom i Akershus.

Nannestad skal også stå sammen med Natur og Ungdom og sikre et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

- Vi skal saksøke staten for å sette i gang oljeleting i Arktis, og vi skal hindre dumping av gruveavfall i de uerstattelige fjordene våre, sier Eirik Grimnes Haga, delegat fra Nannestad Natur og Ungdom.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.