– Mannen i 20-åra er nekta innreise som følge av hendelsen, opplyser teamleder ved grensekontrollen på Gardermoen til EUB. 

Utvises fra Norge i fem år

Grensekontrollen kan også opplyse at en thailandsk kvinne utvises fra Norge etter å ha oppholdt seg ulovlig i landet i fem år.

– Kvinnen kom opprinnelig til Norge som Au pair, og jobba som dette i tidsperioden fra 2010-2012. Etter dette søkte hun opphold på selvstendig grunnlag, men da denne søknaden ble avslått valgte hun likevel å bli værende i landet opplyser teamleder ved grensekontrollen på Gardermoen til EUB tirsdag kveld.

 Kvinnen skal ha oppholdt seg ulovlig i Norge i fem år, og  i løpet av denne tidsperioden har hun sendt penger ut av landet ved flere tilfeller.

– Hun er utvist fra landet de neste fem årene, og hun vil bli utsendt så fort som mulig, sier teamlederen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.