En mann i 30-årene fra Nannestad var lite medgjørlig overfor politiet natt til lørdag.

– Han var godt berusa og oppførte seg vanskelig. Etter flere forsøk på å bortvise han fra stedet, valgte vi til slutt å  sette han i arresten, sier operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt.

Hendelsen fant sted utenfor Gulating pub i Jessheim, rundt klokka 01 lørdag.

HUSKER DU DETTE: Personellet ved hotellet måtte tilkalle politiet da en mann raserte rommet sitt.

– Mannen vil bli anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg, opplyser Loraas.

FEST I GARASJEN

Lørdag ved 06-tiden måtte politiet rykke ut til festbråk på en adresse i Jessheim. Høy musikk og støy fra en garasje skal ha vært bakgrunnen.

– Vi fikk melding om bråk og støy fra noen naboer. Da vi kom til stedet var det fest i en garasje, forteller operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt.

Deretter ble det stille i nabolaget. 

– Det var ryddige folk, så festen ble avsluttet, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.