For femte gang setter elever fra Jessheim videregående skole seg på flyet sammen med eldre mennesker for å oppleve sørligere breddegrader. Nylig møttes de til informasjonsmøte i Frivilligsentralen, for første gang.

– Det er over 50 deltakere på årets tur, og nesten alle møtte frem. Praten gikk lett over kaffekoppen og bløtkake, så nå gleder vi oss til 21. April og avreise til Alcudia, sier Rita Fjeld Hovden.

FRIVILLIG

Organisasjonen Det lille ekstra, som er arrangører, jobber frivillig for å spre glede og gi økt livskvalitet til mennesker som har behov for det. Elevene på Jessheim vgs., spesielt utdanningsprogrammet helse- og oppvekstfag, er de frivillige. På denne turen skal 15 elever, to lærere og Fjeld Hovden, reise sammen med deltakerne.

Alcúdia er en by på øya Mallorca i Middelhavet like utenfor kysten av Spania. Der venter sol, varme og lange sandstrender.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.