• JULEGRANA. Etter tenning av julegrana, var det gang rundt treet.

Denne gangen unngikk man kollisjon med tilsvarende arrangementer i nærheten og besøket ble meget bra.

Det er Gullverket Vel og Gullverkets samfunnshus som går sammen om førjulsarrangementet som omfatter utlodning, salg, kafé, julegrantenning, gang rundt treet og nissebesøk med poser til barna.

Både arrangørene og selgere var fornøyd med dagen.

– Salget har gått jevnt bra, sier Wenche Helene Lesja som stilte med salgsbord fra Lesja gårdsbutikk.

– Vi er veldig godt fornøyd med besøket. Det kom langt over ett hundre, og både loddsalget og omsetningen i kjøkkenet var bra, forteller lederen av arrangementskomiteen, Gunn Bakkehaug.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.