Den går av stabelen i Råholt bad fredag 2, mars. Det er klasser for barn, kvinner og menn, og den raskeste fra hver klasse går til finalen i åpen klasse.

RASKESTE TIL NM I KRISTIANSAND

De to raskeste i denne klassen, primært den raskeste mannen og den raskeste kvinnen, får billetter til NM i vannsklie i Aquarama i Kristiansand 7. april, med hotell og reise betalt. Nytt av året er at NM er utvidet med en kvinneklasse.

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, utover at man må være utstyrt med litt styrke, smidighet og vekt – og kanskje en smule mot?

LES OGSÅ: Nye problemer for Råholt bad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.