Torsdag holdt Statens vegvesen nok en kontroll ved Jessheim trafikkstasjon, og det ble fangst igjen da de avdekket et falskt førerkort.

– Norskregistrert lastebil stoppet i kontroll. Fører hadde jukset med kjøre- og hviletid, hadde ugyldige transportløyver og falskt polsk førerkort, melder kontrollørene. 

IKKE FØRSTE GANG: Tvilsomme papirer

Bjørn Uno Rogneby sier dessuten at denne sjåføren har prøvd seg før.

– Han har jukset med papirer og kjøre- hviletid før, og han har blitt tatt med en annen manns kjørekort. Og ikke nok med det, han hadde til og med et ekte førerkort, sier han.

– Med seg i bilen?

– Nei, han sa etter hvert at han hadde det hjemme. Og det fikk han en mann til å hente for seg.

– Var det gyldig?

– Ja, men det hadde færre klasser og kortere utløpstider. Uansett er mannen og firmaet anmeldt så nå er det opp til politiet å ta saken videre, påpeker Rogneby.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.